Οροι και προϋποθέσεις

 1. Ηλικιακή προϋπόθεση: Οι πελάτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών (ή οποιαδήποτε ηλικία απαιτείται από την ελληνική νομοθεσία) για να νοικιάσουν αυτοκίνητο.
 2. Διπλώματα οδήγησης: Οι πελάτες πρέπει να διαθέτουν έγκυρο δίπλωμα οδήγησης και να είναι κάτοχοι του τουλάχιστον για ένα έτος πριν την ημερομηνία ενοικίασης.
 3. Πληρωμή: Οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν πλήρως την ενοικίαση πριν παραλάβουν το αυτοκίνητο. Μπορεί να απαιτηθεί επίσης μία προκαταβολή.
 4. Κατάθεση Εγγύησης: Μπορεί να απαιτηθεί μια κατάθεση εγγύησης ή μια πιστωτική κάρτα ως εγγύηση για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκύψει στο αυτοκίνητο.
 5. Ασφάλεια: Οι πελάτες πρέπει να είναι καλυμμένοι από ασφάλεια που προστατεύει από βλάβες, κλοπή και ατυχήματα.
 6. Κανόνες οδήγησης: Οι πελάτες πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους κανόνες οδήγησης που ισχύουν στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.
 7. Περιορισμοί Χιλιομέτρων: Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό των χιλιομέτρων που ένα αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, ιδιαίτερα για μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις.
 8. Τοποθεσία Επιστροφής: Τα αυτοκίνητα πρέπει να επιστρέφονται στην επιχείρηση “Lioliorentacar” ή σε άλλο συμφωνημένο σημείο. Μπορεί να υπάρχει επιπλέον χρέωση για την επιστροφή σε διαφορετική τοποθεσία.
 9. Κατάσταση Αυτοκινήτου: Οι πελάτες πρέπει να επιστρέφουν τα αυτοκίνητα σε καλή κατάσταση, χωρίς φθορές που να ξεπερνούν την φυσιολογική χρήση.
 10. Καπνίσματος / Κατοικιδίων: Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το κάπνισμα ή τη μεταφορά κατοικιδίων στο αυτοκίνητο. Αν παραβιαστούν αυτοί οι κανόνες, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο.
 11. Προσωπικά Δεδομένα: Οι πελάτες θα πρέπει να συμφωνούν με τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
 12. Ειδικές Περιόδοι / Περιορισμοί: Μπορεί να υπάρχουν επιπλέον περιορισμοί ή χρεώσεις κατά τις περιόδους αιχμής ή κατά τη διάρκεια ειδικών συμβάντων.
 13. Κάθε αυτοκίνητο στον στόλο μας είναι εξοπλισμένο με GPS, για να καθοδηγείτε ευκολότερα την πορεία σας, ανεξάρτητα από τον προορισμό σας.
 14. Για την ασφάλεια σας, παρέχουμε μικτή ασφάλεια για κάθε ενοικίαση, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία σας από απρόβλεπτα συμβάντα. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα για έναν επιπλέον οδηγό, ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε στην οδήγηση και να κάνετε το ταξίδι σας πιο ξεκούραστο.
 15. Προσφέρουμε απεριόριστα χιλιόμετρα σε όλες τις ενοικιάσεις μας, δίνοντάς σας την ελευθερία να ανακαλύψετε την περιοχή όπως εσείς επιθυμείτε.
 16. Να επιστρέφετε το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμων με την οποία το παραλάβατε. Στην Liolios Rent a Car, υποστηρίζουμε τη διαφάνεια και την ευθύνη στην κατανάλωση καυσίμων
  Προεξόφληση και Ζημιές στο Αυτοκίνητο
 17. Κατά την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, θα ζητηθεί από τον πελάτη να παράσχει λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας για μια προεξόφληση. Το ποσό της προεξόφλησης θα είναι επαρκές για να καλύψει τυχόν ζημιές ή απώλειες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης.
 18. Ο πελάτης συμφωνεί ότι αυτή η προεξόφληση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τυχόν ζημιές ή απώλειες στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων σε, φθορές, απώλεια αξεσουάρ, κλοπή ή βανδαλισμό.
 19. Σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας, θα εκτιμηθεί το κόστος της επισκευής ή αντικατάστασης και θα χρεωθεί στον πελάτη μέχρι το ποσό της προεξόφλησης.
 20. Αν το κόστος είναι υψηλότερο από το ποσό της προεξόφλησης, ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για την εξόφληση του πρόσθετου κόστους.
 21. Αν δεν παρατηρηθούν ζημιές ή απώλειες στο αυτοκίνητο κατά την επιστροφή του, το ποσό της προεξόφλησης θα επιστραφεί πλήρως στον πελάτη.

Η μικτή ασφάλεια στην liolios rent a car προσφέρει:
Προστασία από ζημιές και κλοπή ολόκληρου του αυτοκινήτου.
Το ποσό απαλλαγής/ευθύνης είναι η οικονομική ευθύνη του ενοικιαστή που μπορεί να χρεωθεί στο άτυχο γεγονός κλοπής ή ζημιάς στο ενοικιαζόμενο όχημα, θα επιστρέψουμε τυχόν χρεώσεις.
Τι καλύπτεται:
Προστασία από κλοπή
Κάλυψη ατυχημάτων
Κάλυψη ζημιάς αυτοκινήτου

Σημειώστε ότι αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις είναι προτεινόμενοι και ενδέχεται να πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα με την τοπική νομοθεσία, τις απαιτήσεις της ασφαλιστικής εταιρείας, και τις ειδικές ανάγκες της επιχείρησης “Lioliorentacar“.